SpaWeek – Succé

Idag klockan 10:00 startade vår nya kampanj SpaWeek. Det blev tryck direkt och de populäraste Spahotellen som Ystad Saltsjöbad, Smögens Havsbad, VANN och BW Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg bokades upp inom några timmar. Riktigt roligt! Det finns fortfarande rum kvar på resterande härliga Spahotellen runt om i Sverige. Ronneby Brunn i Blekinge, Orbaden Spa i Hälsingland, First Hotel Billingehus i Skövde, Sunlight house Hotel i Nyköping, Hotell Erikslund i Ängelholm och Quality Spa & Resort Dalecarlia i Dalarna.

Fortsätt att boka…vi kämpar och jobbar för att släppa några till rum på de populäraste. Håll utkik!

Spahotell 300 kr per person med frukost och Spaentré!

Imorgon är det premiär för vår nya kampanj SpaWeek! Det är ett skönt gäng Spahotell du kan boka för 300 kr per person inkl. frukost och entré till deras Spa. Ett fantastiskt erbjudande att utnyttja i höst. För vad är bättre än en Spahelg när höstens mörker tränger sig på!? Imorgon klockan 10:00 startar kampanjern! Var bererdd för det är ett begränsat antal rum att boka på varje hotell. De hotell du kan boka släpper vi redan nu så du kan planera! Bra va!?

- VANN, Brastad. Helger mellan 7/10-5/11
- Ystad Saltsjöbad, Ystad. Helger mellan 30/9-29/10
- Smögens Havsbad, Smögen. Helger mellan 11/11-11/12
- Ronneby Brunn, Ronneby. Helger mellan 2/9-1/10
- Quality Spa & Resort Dalecarlia, Tällberg. Helger mellan 9/9-26/11
- Orbaden Konferens & Spa. Vallsta. Helger mellan 17/9-26/11
- First Hotel Billingehus, Skövde. Helger mellan 2/9-29/10
- Sunlight house Hotel, Conference & Spa, Nyköping. Helger mellan 2/9-8/10
- Hotell Erikslund, Ängelholm. Helger mellan 2/9-29/10
- Best Western Arken Hotel & Art Garden Spa, Göteborg. Fredagar mellan 2-30/11

Som sagt, imorgon kl 10:00 öppnar vi upp för bokningar! Fram med kalendern nu och planera höstens bästa Spahelg!

Vinnare av Facebook-tävlingen!

Nu har vår tagga-kommentera tävling på Facebook avslutats! Härlig med så många kommentarer. Skoj att se vad ni gillar också. Spa och shopping i storstad verkar stå högst på era önskelistor. Jag håller med där.. en bra kombo av hösten helt enkelt; shopping och Spa. Alltid svårt att utse en vinnare. Men vi alla här fastnade för enkelhet denna gången. Så självklar kommentar bara.
Grattis Camilla Andersson som skrev kommentaren:

”Iväg på spa – e klart man ska!”

Självklart ska man det! Återkom till oss på info@hotelspecials.se med din adress så kommer ett presentkort på 500 kr att använda på HotelSpecials.se. Kanske kan du Camilla använda det direkt på tisdag morgon då vår SpaWeek startar! Du behöver bara lägga till 100kr för att få njuta på ett Spa inkl. frukost. Ett hett tips till er andra också som inte vann denna gången. Tisdag klockan 10:00 är det som gäller!

Trevlig helg!!

Sista minuten hotell

Äntligen har den hett efterlängtade lönen kommit till de flesta av oss!

Samtidigt är det den sista helgen i vår sista sommarmånad, och vad hade kunnat passa bättre än en liten minisemester innan hösten börjar göra sig påmind på riktigt? Kolla in vår sida med sista minuten erbjudanden på hotell för att se om du hittar något som passar! Vad sägs om bland annat ett (hemligt) hotell i Kalmar från 325:-?

(Annars kan jag tipsa om att vi har massor av andra bra erbjudanden på HotelSpecials.se, bland annat på hotell i Sundsvall! Kolla runt vad vi har i staden du vill åka till!)

Hotell i Örebro

Precis utanför Örebro ligger Gustavsvik, norra Europas största badhus och Sveriges tredje största attraktion. Varje år lockar anläggningen närmare 600 000 besökare och Upplevelsebadet är en av de populäraste delarna. I Upplevelsebadet finns vildvattenforsar, småpooler och akvarier i ett tropiskt djungeltema. Trötta föräldrar kan vila upp i Relaxen efter avklarat dagsverke.

Runt Örebro ligger flera gårdsbutiker med inredning som ofta går i den lite lantiga stilen som varit så populär de senaste åren. Allt från möbler till vackra glas går att hitta här, och de präglas av en personlig atmosfär som får en att känna sig välkommen som kund.

Missa inte heller Örebro Slott som idag till vissa delar används som landshövdingsresidens men det är även öppet för allmänheten med utställningar, visningar och konferenser.

Vi har flera erbjudanden på hotell i Örebro där du garanterat hittar något som passar dina önskemål. För att få så bra pris som möjligt är ett tips att börja leta i tid och ta dig tid att jämföra de olika hotellen!

Göteborg

Det har varit en fantastisk sommar i Göteborg. Where the Action is, Liseberg, Way Out West, Kulturfestivalen. . . De olika evenemangen har avlöst varandra i ett högt tempo och såhär i slutet av alltihop är det lätt att känna sig lite tom. I somras skrev vi om era bästa tips på vad man kan göra i Göteborg, och flera av dom går lika bra att göra under hösten- här kan ni läsa vårt inlägg om Göteborg.

Jag fortsätter åka ut till havet i höst, sträckan från Askim längs med havet som fortsätter ner mot Kullavik är otroligt vacker och passar för både löpning, promenader och rullskidor. Det är dessutom väldigt underskattat att klä på sig varmt och grilla på klipporna en solig höstdag.

Vill man hellre hålla sig inne i stan finns det väl ingen bättre tid för shopping än hösten? Affärerna är sprängfyllda med nyheter, och det är nästan så att man längtar efter snygga kappor och stövlar. Skulle man ha otur med regn under sitt besök finns Nordstan där man hittar nästan allt man kan leta efter. Har man istället turen på sin sida är Haga fortfarande ett hett tips med sin blandning av gammalt, nytt och vintage.

Vi har flera erbjudanden på hotell i Göteborg som ger pengar över till annat! Passa på att boka in en härlig helg i höst redan idag..

HotelSpecials.se firar 6 år

20060823 registrerades HotelSpecials.se av Fredrik och Tobias. Nu 6 år senare firar vi detta med en bakelse. Eller igår firade vi det. HotelSpecials.se växer och utökas hela tiden vilket är väldigt skoj. Kul också att så många har hittat oss och gillar det vi gör. Vi ska fortsätta ge er de bästa hotellkampanjerna, erbjudandena och specialpriserna på hotell.

Långhelg i Skåne

En av Skånes största fördelar är närheten till allt, vilket gör området till det perfekta resemålet för den som lätt blir rastlös. Det är enkelt att ta sig runt och under en långweekend är möjligheterna nästan obegränsade!

Jag hade börjat med en natt på ett hotell i centrala Helsingborg, då har man nära till allt. En lugn kvällspromenad i den mysiga stan rundas av med middag på en trevlig restaurang. Jag har hört väldigt gott om Restaurang Gastro, och är otrolig nyfiken på deras avsmakningsmeny! Det finns såklart flera hotell i Helsingborg som inte ligger mitt i stan, om man skulle föredra en lite lugnare första natt.

Efter frukosten på fredagen hade jag gärna hunnit med en utflykt till Sofiero med den vackra slottsparken innan jag körde söderut. Efter att ha checkat in på ett hotell i Malmö går jag en runda på stan innan jag slår mig ner för en after work (det kan man, även om man varit ledig hela dan) på Lilla Torg. Lilla Torg är verkligen något av det bästa med Malmö och ett måste vid ett besök! Om jag hade valt ett riktigt billigt hotell i Malmö hade jag kanske valt att lyxa till kvällen med en middag på Bloom in the Park.

Sista natten på min långhelg väljer jag att fuska lite och lämna Skåne till förmån för en natt på hotell i Köpenhamn. Varför inte ta tillvara på närheten till storstadspuls och shopping? Här hade jag absolut siktat in mig på ett hotell centralt i Köpenhamn, bara för att vara säker på att inte missa något…

En långweekend det inte går att ha tråkigt på!

Tagga-tävling på Facebook

Våra fans på Facebook ökar. Det är riktigt skoj. Och självklart hittar vi då på saker för de som gillar oss. Just nu pågår en tävling på HotelSpecials.se Facebook där du kan vinna ett presentkort värde 500 kr! Allt du behöver göra är att tagga dig i vår bild dit du helst vill åka just nu. En motivering på detta och du är med och tävlar. Enkelt va!

Kika in på vår Facebooksida och tävla du också! Väljer du slott, Spa, hav eller stad?

Hösten fylls med härliga hotellkampanjer!

Hösten kan kännas lång och rätt mörk. När man tittar på alla våra hotellkampanjer känns plötsligt hösten kort och väldigt ljus! Jag tänkte ge er en sneakpeak på våra kampanjer så att du kan planera in era hotellweekends i god tid och så ni inte missar våra fantastiska priser på hotell. Vi kickar igång kampanjhösten med en nyhet, SpaWeek! Under en vecka med start 30 augusti kan du boka ett gäng schyssta Spahotell för 300 kr per person inkl. frukost och Spaentré! Bra va!? Nedan följer ett antal datum att hålla koll på för att göra det bästa av hösten.

30 augusti – SpaWeek
13 september – 48h Special
20 september – OktoberKampanj - Boka Slott & Herrgårdar runt om i Sverige till superpriser. Över 50% rea! Ankomster i oktober.
4 oktober – RosaBandet kampanj - Tävlingar, insamling, specialpriser på utvalda hotell
11 oktober – 48h Special
15 november – 48h Special
1 december – HotelWeek - 4-stjärniga hotell för 250 och 300 kr per person inkl. frukost. Ankomster 1-10 januari. Bästa julklappen!

Notera datumen och var beredd! Jag ser fram emot hösten, på många sätt! Om en vecka kickar vi igång med premiären av SpaWeek! Fortsätt också att tävla om en Spaweekend på Sankt Jörgen Park Resort på vår tävlingssida. Pssst, det dyker också upp en tävling för våra fans på Facebook under dagen!